Modellen voetbal- en pannakooien

Onze producten staan garant voor hoge kwaliteit en veiligheid. De voetbal- en pannakooien van PannakooiXL worden standaard geleverd in gegalvaniseerd staal en zijn optioneel in iedere RAL kleur leverbaar. De voetbaldoelen zijn ook leverbaar in een andere kleur als het hekwerk, dit geeft een enorm fraai effect. Met de Panna Basic en Pro Serie ben je verzekerd van een zeer degelijke en veilige pannakooi, waar men jarenlang plezier aan kan beleven.

PannakooiXL levert diverse modellen voetbal- en pannakooien welke ideaal zijn voor onder andere sportverenigingen, schoolpleinen, speeltuinen en andere openbare voorzieningen.

Instap model – Voordelig – Laagste prijsgarantie
Top segment – Geluidsproof – Allerbeste kwaliteit

Welk model pannakooi moet ik kiezen?

De keuze van welk model pannakooi is afhankelijk van een aantal belangrijke aspecten. Waar komt de pannakooi te staan? Is dit bij een voetbalvereniging, school of juist in een woonwijk? In onze aanpak van ontwerp tot plaatsing maken wij in overleg met de klant een duidelijke inventarisatie van de situatie waar de pannakooi geplaatst gaat worden. Na de inventarisatie geven wij een duidelijk advies. De keuze voor welk model pannakooi is dus per situatie verschillend.

Onze service

Wij adviseren onze klanten met passend advies bij de wensen en mogelijkheden van de locatie waar de pannakooi geplaatst gaat worden. Dankzij onze specialistische ervaring kunnen wij iedere partij, van particulier tot gemeente voorzien van een pannakooi. Zo werken wij met een aantal vaste modellen met daarin de mogelijkheid tot maatwerk.

Kwaliteit producten

Spelveiligheid

Makkelijk onderhouden

Geluidsproof

Referenties

Pannakooi Kindcentrum De Eik

Locatie: Nieuwstadt, Limburg

Pannakooi Voetbalvereniging Be Fair

Locatie: Waddinxveen, Zuid-Holland

Pannakooi School Prinsentuin

Locatie: Andel, Noord-Brabant

Pannakooi Voetbalvereniging Pelikaan

Locatie: Zwijndrecht, Zuid-Holland

Pannakooi Voetbalvereniging De Rijp

Locatie: De Rijp, Noord-Holland

Pannakooi Familie Schaardenburgh

Locatie: Zutphen, Gelderland

Pannakooi Voetbalvereniging KSC

Locatie: Schoonoord, Drenthe

Pannakooi Familie Orelio

Locatie: Akersloot, Noord-Holland

Graag advies bij uw keuze?

Wij adviseren graag bij het maken van de juiste keuze.​

4.5 / 5

School Prinsentuin

Binnen 4 weken werd de pannakooi geleverd volgens afspraak, zeer tevreden over de snelle levering en montage.
4.5/5
4.9 / 5

Kindcentrum De Eik

Snelle levering en duidelijke communicatie. De kinderen zijn blij met de pannakooi en voetballen er elke dag met plezier in.
4.9/5
4.7 / 5

Voetbalvereniging Be Fair

Na een vrijblijvende afspraak op locatie voor extra advies is de pannakooi gerealiseerd. Van advies tot plaatsing zeer blij mee.
4.7/5